Sony NWZ-E453KB MP3-/Video-Player… odsvetujem!

Posted: 23/01/2011 in Mnenja
Oznake: , , , ,

Hello!
Odločil sem se, da je čas za nakup MP3 predvajalnika, saj mi kvaliteta na moji Nokii ne ustreza, poleg tega pa dejansko veliko časa preživim s slušalkami v učesu.
Ker sem potreboval še kak radio za kopalnico sem se odločil za nakup mp3 predvajalnika Sony NWZ-E453KB s 4 GB spomina kar preko Amazona. Predvajalnik vsebuje še nekakšen dockingstation za polnenje ter zvočnike, kar bi bilo idealno za poslušanje novic ob jutranjem britju.


Nakup se je izvedel odlično (Amazon style), vendar sem bil ob odprtju paketa takoj razočaran, saj je na škatli pisalo da radio funkcija ne deluje ko je player v docking stationu. In te pomembne informacije prej ni bilo zaslediti nikjer! Tako je eden glavnih motivov za nakup padel takoj pod mizo. No ja, bomo pa glasbo poslušali.
Žal se je izkazalo da je zvok preko slušalk izdredno slab, srednjih tonov se skorajda sploh ne sliši, basi pa so popolnoma plehki. Morda je težava v slušalkah, vendar tega ne bom ugotavljal. Tudi zvok preko zvočnikov je zelo podoben kakemu tranzistorskemu iz kake delavnice, tako da sem zadevo takoj zapakiral in vrnil na Amazon. Očitno bom kar Ipoda vzel. Res da je zadeva precej draga, a ponuja preverjeno kvaliteto!

Komentarji
  1. […] Sony NWZ-E453KB MP3-/Video-Player… odsvetujem! […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s